na nie za Frederickiem Nuttem, z jego The Complete Confectioner (Londyn: 1789):
Fine Almond Faggots
Cut some sweet almonds in halves, put them and some whites of eggs in a bason together ; put a little powdered sugar, to make the almonds stick together, mix them well together in a bason ; put some wafer papers on your wire, make the almonds up in little heaps with your fingers, as big as you please ; sift a little powdered sugar over them, before you put them in the oven ; let them be a little brown, and then take them out, and cut the wafer paper off round them, that is ragged, and leave the wafer paper at the bottom of them.
Mmm... |
Potnij słodkich migdałów na połówki, wsyp je do miski razem z białkami jaj; dodaj nieco cukru pudru, aby otrzymać klejącą się masę, wymieszaj dobrze w misce; rozłóż na ruszcie opłatki, uformuj migdały palcami w małe pryzmy, tak duże, jak chcesz; posyp cukrem pudrem, zanim wstawisz do piekarnika; pozwól im lekko się zrumienić, a następnie je wyjmij i przytnij opłatki dookoła każdego pulpecika; zostaw opłatki na spodzie ciasteczek.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz